OUR STORY

How it all started 

Het is allemaal begonnen met een grote liefde en passie voor sneakers en fashion. Deze passie is doorgegroeid tot Shype. Wij verkopen exclusieve schoenen van diverse merken en kleding van ons eigen label. Er worden verschillende collecties per jaar uitgebracht. Wij bieden tijdloze designs aan voor mensen die evenveel van fashion houden als wij doen. 

2019 the beginnen of

Dit jaar heb ik mijn eerste exclusieve sneakers gekocht. Deze sneakers waren niet makkelijk te vinden. Veel vrienden begonnen interesse te tonen en vroeg of ik ook sneakers voor hen kan regelen. Hier begon ik met het verkopen van exclusieve sneakers aan vrienden en kennissen. 

2020 gaining traction 

Langzaam aan begonnen meer mensen interesse te tonen. Om meer mensen te bereiken is een social media kanaal aangemaakt, deze heb ik Shype genoemd. Ik heb altijd al een eigen kleding merk gewild. Toen er een merknaam is bedacht, heb ik meteen truien besteld met een opdruk van Shype. 

2021 Trust The Progress

Zoals eerder vermeld, heb ik altijd mijn eigen kleding merk gewild. In 2021 is de eerste collectie van Shype uitgebracht. Hierbij heb ik in de collectie het proces van Shype terug laten komen. 

2022 reaching goals

In dit jaar heeft Shype 3500 volgers bereikt op Instagram. Met de collectie "The Hype of Art" wilde we laten zien dat geschiedenis en kunst alsnog modern kan zijn. Hierbij heeft de collectie tijdloze designs. 

(Designed by L.A.) 

Omdat Shype verder wil blijven groeien zijn we bezig met nieuwe samenwerkingen om grotere doelen te bereiken en ons op de toekomst te richten. Deze collectie heet "NEXT Chapter". Omdat wij naar een nieuw hoofdstuk gaan. 

 

Let's keep on growing together. Join the hype of Shype.