JOIN THE HYPE

Bij Shype kan je terecht voor verschillende exclusieve sneakers en kleding. De sneakers die worden verkocht zijn van verschillende grote merken zoals Nike en Adidas. De kleding is van ons eigen label. Twijfel niet en Join The Hype!

Nike Dunk 

Een all-time favorite is de Nike Dunk. De Nike Dunk is ontwikkeld in 1985 als basketbalschoen. Er werd toen de Nike Dunk Low en Nike Dunk High uitgebracht. In deze tijd waren deze hip omdat Nike deze schoenen uitbracht in kleuren van basketbalteams. Nu zijn ze vooral een must have onder iedere sneakerhead.

Yeezy 

Yeezy is in samenwerking uitgebracht met Kanye West. De eerste sneaker die zij samen uitbrachten is de bekende Adidas Yeezy Boost 350. In de collectie Adidas Yeezy bij Shype vind je verschillende bekende modellen die zij samen hebben uitgebracht. 

Sinds kort is de samenwerking tussen Yeezy en Kanye West gestopt. Dit betekent dat er geen producten meer worden gemaakt in de Yeezy lijn. Dit maakt de sneaker op dit moment nog exclusiever. 

Nike Air Jordan 

De Nike Air Jordans zijn populair door de vorm, kleurcombinaties en het design. De Jordans zijn verkrijgbaar in een ‘low’, ‘mid’ en ‘high’ variant. Omdat er verschillende hoogtes en kleuren zijn kan je met de Nike Air Jordan veel
verschillende combinaties maken. De Jordans zijn in samenwerking met Michael Jordan uitgebracht. Hij is ook het silhouet op de zijkant van de sneaker. 

Shype

Shype onderwerpt kleding met een tijdloos en kunstig design. Omdat Shype verder wil blijven groeien houden zij zich bezig met nieuwe samenwerkingen om grotere doelen te bereiken en zich meer op de toekomst te richten. Deze collectie heet "NEXT Chapter". Omdat Shype naar een nieuw hoofdstuk gaat. 

Sneaker request

Staat jouw favoriete sneaker er niet tussen? Geen probleem! Bij shype helpen wij jou graag om de perfecte sneaker te vinden. Twijfel niet en neem gerust contact op door middel van het sneaker request formulier.