Shype

Welkom bij Shype,

Wat een tijdje geleden begon met een grote liefde en passie voor sneakers is inmiddels uitgegroeid tot een site waar we sneakers en onze eigen kleding verkopen. Wij doen er dagelijks alles aan om jou te helpen in je zoektocht naar de perfecte sneakers. Wij weten dat echtheid, veiligheid en kwaliteit belangrijk zijn en daarom staan deze garanties bij ons voorop. Hier vind je onze recensies.

Team Shype

FAQ

Contact

Met ons kan je contact opnemen via WhatsApp en social media. Onze contactgegevens zijn hieronder vermeld!

Je kan ons ook altijd een mailtje sturen!

Betalingen

We accepteren iDeal, Paypal, Apple Pay, creditcard of bankpas, bankoverschrijving en contant geld.

Producten

- Maat niet beschikbaar

Indien je maat er niet tussen zit kun je ons altijd een berichtje sturen. We doen er dan alles aan om je te helpen!

- Authenticiteit

Alle producten worden goed nagekeken door ons. Met de jaren ervaring die wij hebben kunnen wij jullie 100% authentieke producten verzekeren. 

- Nieuw en ongedragen

Ons aanbod is altijd ongedragen en geleverd met de originele schoenendoos.

Retourbeleid 

- Sneakers

Retourneren is helaas niet mogelijk. Dit komt omdat de sneakers erg exclusief zijn en gebruikssporen op de schoenen of doos de waarde verminderen. Als je niet zeker bent over de maat kan je ons altijd een berichtje sturen zodat we je kunnen helpen.

- Kleding

Als je een artikel wilt retourneren, lees dan de eisen zorgvuldig door. Artikel(en) kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd door het artikel/de artikelen per pakket te retourneren. Gratis retourneren is niet beschikbaar voor artikelen die een terugbetaling vereisen. Voor de verzendkosten wordt 6,95 euro in rekening gebracht.

Als je een artikel retour stuurt, voeg dan de factuur toe aan je retourpakket. Alle item(s) moeten ongedragen en ongewassen zijn, met alle originele Shype-tags eraan. Onvolledige, beschadigde, versleten of bevuilde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Zorg er bij het retourneren van artikelen voor dat de levering traceerbaar is, want wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verliezen door het bezorgbedrijf. Zodra we je geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug.

Bezorging en tracering

- Wij verzenden met PostNL

Jouw bestelling wordt verzonden met PostNL. De bestelling kan je volgen met de track en trace in je mail, indien je met een account besteld hebt kan je de bestelling ook volgen via de site. Ook zorgen wij ervoor dat de schoenen en de doos niet beschadigd kunnen worden tijdens de verzending.

- Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Na je bestelling gaan we zo snel mogelijk aan de slag om jouw sneakers bij je te krijgen! Dit kan enkele dagen duren, afhankelijk van de drukte. Meestal mag je jouw bestelling verwachten binnen 1-3 werkdagen.

Onduidelijkheden?

Voor vragen kan je altijd bij ons terecht!